testpagina

"


Welke naam moet bij uw beoordeling worden weergegeven?
Welke titel moet bij uw beoordeling worden weergegeven?:
" "
Beoordeling voor Lessen
8/5
Leerzaam en leuk!
De lessen bij Reinoudt heb ik als erg plezierig ervaren. Doordat Reinoudt van verschillende technieken veel verstand heeft, is de cursus veelzijdig. Hij heeft me veel geleerd over 'mijn' techniek (aquarel) en gaf me het zetje wat ik nodig had om vrijer te gaan schilderen. De lessen zijn vrij en gezellig, en er is veel ruimte voor eigen inbreng.
Beoordeling voor Schilderij
9/5
Mooi
Een aantal jaren geleden heb ik verschillende werken gekocht van Reinoudt.Ik ben er nog steeds heel blij mee.
Beoordeling voor Lessen
10/5
Leerzaam en erg gezellig!
De lessen bij Reinoudt waren erg leerzaam en elke week even leuk. Fijne kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht was. Helaas moest ik stoppen omdat ik naar een andere stad ben verhuisd. Gelukkig heb ik een aantal mooie schilderijen om aan de lessen terug te denken!
Beoordeling voor Lessen
10/5
Lessen
In 2011 ben ik begonnen les te nemen bij reinoudt, die toen min of meer mijn buurman was. Out of the blue begon ik te schilderen, acryl op doek... Reinoudt gaf mij daarin volledige vrijheid, maar binnen die vrijheid wees hij me op van alles en nog wat, toonden diverse mogelijkheden, manieren van werken, en zette me onwillekeurig aan het denken... een superfijne en ook super aardige en gezellige leraar... ik denk er met heel veel plezier aan terug!
Beoordeling voor Lessen
9/5
Veel plezier en nog veel leren ook
Erg leuke lessen met duidelijke tips, verwijzingen en uitleg van werken van (mij) bekende en minder bekende schilders, enthousiasme en eerlijke feedback... mooie locatie op ruime zolder..... kleine groep zorgt voor veel tijd voor iedereen.... en....heel veel goede muziek!
Beoordeling voor Lessen
9/5
Reinoudt = Vrijheid en inspiratie
Een aantal jaren geleden heb ik les bij Reinoudt gevolgd. De klim naar het atelier helemaal boven was de moeite waard. Er was muziek en koffie en het schilderen was dan wat het moet zijn: een moment van plezier en creatie met hulp en advies van Reinoudt. De kat van Reinoudt patrouilleerde toen regelmatig in het atelier en keek erg kritish naar de producties van de leerlingen. Het was gezellig.
Beoordeling voor Schilderij
9/5
Bijzonder, mooi werk en een perfecte service.
Ik ken Reinoudt al zeer lang en heb diverse fasen met hem als kunstenaar mogen doormaken. Niet alle waren goed en/of mooi, maar over het algemeen vind ik zijn werk, en dat is meer dan schilderijen, bijzonder door zijn gebruikte technieken en zijn inspanningen het perfecte te bereiken. Mooi vind ik zijn werk omdat het een absoluut hoog niveau kent!
Beoordeling voor Lessen
10/5
Schilderlessen
Ik heb zelf ruim vier jaar lessen bij Reinoudt gevolgd. Ik heb bij meerderen lessen gevolgd, maar bij Reinoudt 'blijven hangen'. Ik vind dat Reinoudt een erg prettige manier van les geven heeft. Voor mij was het belangrijk vooral m'n eigen ding te kunnen doen en daar geeft Reinoudt zeker de ruimte voor. Hij geeft goede tips en geeft de juiste sturing. Daarbij is Reinoudt ook altijd in voor een gezellig praatje en heb ik er veel van geleerd!
Beoordeling voor Lamp
10/5
beter kijken...
Het is een privilege om tijd met Reinoudt te kunnen doorbrengen. Of je samen een tentoonstelling of museum bezoekt, samen naar een kunstwerk kijkt, als opdrachtgever een werk bestelt, of gewoon even samen 'naar de wereld kijkt', elk moment blijft even boeiend.Bevlogen, en telkens met die blik die net weer dat mooie en sprankelende eruit haalt. De beademing van mijn motto: "Plus est en vous"!
Beoordeling voor Lessen
0/5
Inspirerend
Ik heb jaren geschilderd bij Reinoudt en dat was 'mijn' moment in de week. Heerlijk om een ochtend (toen) voor mezelf te hebben en bezig te zijn met beelden, kleur en vormgeving. In het atelier staat een schat aan kunstboeken waar Reinoudt bronnen voor inspiratie uithaalt die passen met waar je mee al zoekend bezig bent. Zijn brede kennis over materialen en technieken is altijd paraat. En natuurlijk de koffie, thee en muziek om het af te maken. Een aanrader!
Beoordeling voor Schilderij
9/5
Verloren Jeugdliefdes
Ik heb twee schilderijen van Reinoudt gekocht, waarvan een genaamd "Verloren Jeugdliefdes". Het leuke van Reinoudt is dat hij steeds tot de 'verbeelding' sprekende thema's in zijn kunst laat terugkomen. Verder is Reinoudt gewoon een mooi mens!
Beoordeling voor Lessen
9/5
ontplooiing
Het is aangenaam verpozen tijdens Reinoudt's cursus: een docent met een flinke dosis humor, kennis, ervaring, enthousiasme, die zich gesteund weet door twee bevallige feline assistentes en zijn geoutilleerde kunstbibliotheek en zorgdraagt voor een fenomenale muzikale omlijsting en gezellige en inspirerende cursisten  
Beoordeling voor Lessen
8/5
Op geheel eigen wijze ..
Ik heb een aantal x een serie schilderlessen gevolgd bij Reinoudt. Hij werkt in kleine groepjes, bij ons waren er steeds max. 4 mensen. Reinoudt inspireert, heeft veel kennis, en geeft iedereen de ruimte om op zijn/haar eigen manier, niveau, stijl en methode te werken. In onze laatste groep was 1 cursist aan het tekenen, een ander bezig met groot vrij schilderwerk, een ander met een stilleven en ik met een klein schilderijtje n.a.v. een foto die ik een keer gemaakt had. Reinoudt is een hele fijne docent!
"